21/05/2023 07/06/2023 Στα εγκαίνια εξωραϊσμού του προαυλίου χώρου του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δάλι παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, ανήμερα της εορτής των Αγίων Ισαποστόλων. Παρέστη προηγουμένως στη Θεία Λειτουργία, της οποίας προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας. Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής...
21 Μαΐου, 2023 - 19:02
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023 - 0:33

Εγκαίνια προαυλίου του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δάλι παρουσία Χριστοδουλίδη

Διαδώστε:
Εγκαίνια προαυλίου του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δάλι παρουσία Χριστοδουλίδη

Στα εγκαίνια εξωραϊσμού του προαυλίου χώρου του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δάλι παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, ανήμερα της εορτής των Αγίων Ισαποστόλων.

Παρέστη προηγουμένως στη Θεία Λειτουργία, της οποίας προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ανέδειξε τη συνεισφορά των χορηγών στην ολοκλήρωση του έργου, αλλά και τον ρόλο του πατρός Μάριου προκειμένου να βρεθούν οι χορηγοί και να προχωρήσουν τα έργα, συμπληρώνοντας πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε όποια βοήθεια του ζητηθεί αναφορικά με τα επόμενα σχέδια.

Σημείωσε επίσης πως όποτε έρχεται στην ενορία κρατά τη μεγάλη συμμετοχή στον εκκλησιασμό παιδιών και νέων σε μια από τις πιο ανεπτυγμένες, όπως είπε, ενορίες της Κύπρου, κάτι που οφείλεται στην καθημερινή προσπάθεια των κληρικών και των ανθρώπων της ενορίας.

«Η σημερινή μέρα είναι περισσότερο για σας, για αναγνώριση των κόπων σας, και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλές τέτοιες εκδηλώσεις και μπορείτε να στηρίζεστε στη δική μου βοήθεια», κατέληξε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιδαλίου Λεόντιος Κανέλλος έκανε λόγο για ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει τον ναό και θα καταστήσει την περιοχή ως σημείο αναφοράς για όλη την ενορία, ενώ εξήρε τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δημοτικών αρχών, της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος και των εκκλησιαστικών αρχών.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μαζί με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα έκαναν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας για την ολοκλήρωση των έργων στον προαύλιο χώρο του ναού.

Σημειώνεται τέλος πως στον προαύλιο χώρο βρέθηκαν και μικρά παιδιά, τα οποία φορούσαν αυτοκόλλητα με μήνυμα σχετικά με την απομάκρυνση του ασφαλτικού εργοστασίου από την περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων