08/10/2018 08/10/2018 Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας, στις 9 Οκτωβρίου, τα ιερά λείψανα του Αγίου Παντελεήμονα μεταφέρθηκαν στο ναό των εορτάζοντων Αγίων στα Μανδριά της Πάφου το Σάββατο 6 Οκτωβρίου. Η επίσημη υποδοχή των ιερών λειψάνων στα Μανδριά πραγματοποιήθηκε στις 5.00 το απόγευμα. Την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου και ώρα 5.00μμ, θα τελεστεί...
08 Οκτωβρίου, 2018 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2018 - 8:43

Στα Μανδριά Πάφου τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Παντελεήμονα

Διαδώστε:
Στα Μανδριά Πάφου τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Παντελεήμονα

Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας, στις 9 Οκτωβρίου, τα ιερά λείψανα του Αγίου Παντελεήμονα μεταφέρθηκαν στο ναό των εορτάζοντων Αγίων στα Μανδριά της Πάφου το Σάββατο 6 Οκτωβρίου.

Η επίσημη υποδοχή των ιερών λειψάνων στα Μανδριά πραγματοποιήθηκε στις 5.00 το απόγευμα. Την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου και ώρα 5.00μμ, θα τελεστεί ο εσπερινός χοροστατούντως του Αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης Πάφου Τυχικού.

Την επομένη μέρα, στις 6.45 το πρωί θα ψαλεί ο όρθρος και η Θεία λειτουργία, προισταμένου του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου, ενώ στις 5.00 το απόγευμα της Τρίτης θα ψαλεί παράκληση προς τιμή των Αγίων Ανδρονίκου, Αθανασίας και του μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εκκλησιαστικής επιτροπής, ο ναός στα Μανδριά μέχρι και την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων