18/06/2021 18/06/2021 Συμπληρώνονται την Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021, δέκα χρόνια από την αιφνίδιο κοίμηση του μακαριστού Πρωτ. Ευέλθωντα Χαραλάμπους. Το πρωί της Κυριακής, θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου, ιερατικό συλλείτουργο και το εκκλησιαστικό μνημόσυνο, προϊσταμένου του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Αυγουστίνου Κκαρά, πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως. Το βράδυ της ίδιας μέρας και ώρα στις 8.00μ.μμ, στην Εκκλησία...
18 Ιουνίου, 2021 - 12:46

Εκδηλώσεις για τα δέκα χρόνια από την κοίμηση του π. Ευέλθωντα Χαραλάμπους

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις για τα δέκα χρόνια από την κοίμηση του π. Ευέλθωντα Χαραλάμπους

Συμπληρώνονται την Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021, δέκα χρόνια από την αιφνίδιο κοίμηση του μακαριστού Πρωτ. Ευέλθωντα Χαραλάμπους. Το πρωί της Κυριακής, θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου, ιερατικό συλλείτουργο και το εκκλησιαστικό μνημόσυνο, προϊσταμένου του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Αυγουστίνου Κκαρά, πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το βράδυ της ίδιας μέρας και ώρα στις 8.00μ.μμ, στην Εκκλησία της Παναγιώτισσας στον Πρωταρά, θα λάβει χώρα σεμνή τελετή προς τιμήν των δέκα χρόνων από την εκδημία του π. Ευέλθοντος, στα πλαίσια της οποίας θα γίνει παρουσίαση τιμητικού τόμου του πανοσιολογιωτάτου για τον π. Ευέλθοντα, από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Πέτρο Παπαπολυβίου.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης
1. Καλωσόρισμα από τον Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά, Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και συγγραφέα του βιβλίου.
2. Χαιρετισμός από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο.
3. Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Παραλιμνίου κ. Θεόδωρο Πυρίλλη.
4. Χαιρετισμός εκ μέρους της οικογένειας του μακαριστού π.Ευέλθοντος από τον κ. Δημήτρη ΠαπαΕυέλθοντος.
5. Παρουσίαση του Τόμου από τον Ελλόγιμο Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ Πέτρο Παπαπολυβίου.
6. Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα από τους:
Ανδρεανή και Χριστόφορο Κυπριανού
Διάρκεια Εκδήλωσης: 1 ώρα

Παρουσίαση Προγράμματος: Μαρία Μ. Μουστακά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων