25/10/2020 25/10/2020 “Η αγάπη των ανθρώπων της επαρχίας μας και όχι μόνο, είναι η κινητήρια δύναμη ώστε ο ποιμενάρχης να συνεχίζει και να επαυξάνει τη διακονία του” αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου σε ευχαριστήριο με αφορμή τις ευχές που δέχθηκε ο Μητροπολίτης κ. Βασίλειος με αφορμή την απόκτηση του δεύτερου Διδακτορικού τίτλου από τη Θεολογική Σχολή...
25 Οκτωβρίου, 2020 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2020 - 11:57

Η αγάπη των ανθρώπων η κινητήρια δύναμη για τον Μητρ. Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Η αγάπη των ανθρώπων η κινητήρια δύναμη για τον Μητρ. Κωνσταντίας

“Η αγάπη των ανθρώπων της επαρχίας μας και όχι μόνο, είναι η κινητήρια δύναμη ώστε ο ποιμενάρχης να συνεχίζει και να επαυξάνει τη διακονία του” αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου σε ευχαριστήριο με αφορμή τις ευχές που δέχθηκε ο Μητροπολίτης κ. Βασίλειος με αφορμή την απόκτηση του δεύτερου Διδακτορικού τίτλου από τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

“Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος επιθυμεί να εκφράσει προς τον κάθε ένα χωριστά τις θερμές ευχαριστίες του για τις γεμάτες αγάπη ευχές τις οποίες δέχθηκε, τόσο διαδικτυακά, όσο και σε προσωπικό επίπεδο με την ευκαιρία της απόκτησης του δευτέρου Διδακτορικού τίτλου από τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η αγάπη των ανθρώπων της επαρχίας μας και όχι μόνο, είναι η κινητήρια δύναμη, ώστε ο σεπτός μας ποιμενάρχης να συνεχίζει και να επαυξάνει τη διακονία του διευρύνοντας ταυτόχρονα τις δραστηριότητες της Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου”, αναφέρει το ευχαριστήριο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Διδάκτωρ του Τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων