07/02/2024 07/02/2024 Την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου προσκύνησαν σήμερα παιδιά από το Ειδικό Σχολείο Απόστολος Παύλος της επαρχίας Αμμοχώστου. Η Αγία Ζώνη βρίσκεται στην μαρτυρική Κύπρο από τις 5 Φεβρουαρίου και τίθεται προς προσκύνηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου. Στο πλαίσιο της παραμονής εντός των ορίων της ημικατεχόμενης Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, το...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 16:48

Η Αγία Ζώνη στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Παύλος της επαρχίας Αμμοχώστου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Αγία Ζώνη στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Παύλος της επαρχίας Αμμοχώστου (ΦΩΤΟ)

Την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου προσκύνησαν σήμερα παιδιά από το Ειδικό Σχολείο Απόστολος Παύλος της επαρχίας Αμμοχώστου.

Η Αγία Ζώνη βρίσκεται στην μαρτυρική Κύπρο από τις 5 Φεβρουαρίου και τίθεται προς προσκύνηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου. Στο πλαίσιο της παραμονής εντός των ορίων της ημικατεχόμενης Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, κόμισε την Αγία Ζώνη στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Παύλος της επαρχίας Αμμοχώστου προς ενίσχυση και ευλογία των παιδιών.

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι έχει γίνει επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων καθώς χιλιάδες πιστοί συρρέουν να λάβουν την Χάρη της Παναγίας μας. Η Αγία Ζώνη θα αναχωρήσει από το Παραλίμνι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με προορισμό τον δεύτερο σταθμό της, την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Η Αγία Ζώνη θα παραμείνει στη μαρτυρική Μεγαλόνησο προς ευλογία του πιστού λαού έως και τις 4 Μαρτίου.

Tο αναλυτικό πρόγραμμα παραμονής της Αγίας Ζώνης στην Κύπρο

 

 

Διαβάστε επίσης: 

Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στο Παραλίμνι

Με τιμές αρχηγού κράτους η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Αποστολή του οpe.gr στην Κύπρο: Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στη Λάρνακα και η πρώτη ημέρα του προσκυνήματος στο Παραλίμνι (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου

Κύπρος, αποστολή ope.gr: Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά η Κύπρος αγρυπνεί ενώπιον της Αγίας Ζώνης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων