10/11/2022 10/11/2022 Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος τέλεσε τρισάγιο ενώπιον της σεπτής σορού του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β, οποίος εκοιμήθη τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 06:40 το πρωί σε ηλικία 81 ετών, μετά από πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Σημειώνεται ότι από σήμερα, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, έως το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, η...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2022 - 16:37

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας τέλεσε τρισάγιο ενώπιον του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας τέλεσε τρισάγιο ενώπιον του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος τέλεσε τρισάγιο ενώπιον της σεπτής σορού του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β, οποίος εκοιμήθη τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 06:40 το πρωί σε ηλικία 81 ετών, μετά από πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Σημειώνεται ότι από σήμερα, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, έως το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, η σορός του τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα, στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Διαβάστε ακόμη:

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος B’

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Αρχιεπισκόπου Κύπρου – Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Εξόδιο Ακολουθία (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων