07/02/2024 07/02/2024 Επισκέψεις και πνευματικές ομιλίες, με αφορμή την έλευση της Αγίας Ζώνης στην Κύπρο, πραγματοποιεί ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ. Σήμερα θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο «Αγία Ζώνη. Άγιον Όρος – Αμμόχωστος. Η Παναγία προστάτις του έθνους». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 06:30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο Xenion, στο Παραλίμνι. Η ομιλία...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:23

Ομιλία σήμερα του Γέροντα Εφραίμ στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Ομιλία σήμερα του Γέροντα Εφραίμ στο Παραλίμνι

Επισκέψεις και πνευματικές ομιλίες, με αφορμή την έλευση της Αγίας Ζώνης στην Κύπρο, πραγματοποιεί ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ. Σήμερα θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο «Αγία Ζώνη. Άγιον Όρος – Αμμόχωστος. Η Παναγία προστάτις του έθνους».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 06:30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο Xenion, στο Παραλίμνι.

Η ομιλία γίνεται με αφορμή την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στη Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Η Τιμία Ζώνη θα βρίσκεται για προσκύνηση στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου από τις 5 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Tο αναλυτικό πρόγραμμα παραμονής της Αγίας Ζώνης στην Κύπρο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων