07/02/2024 08/02/2024 Με συγκίνηση υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του προσφυγικού χωριού Τερσεφάνου της Κύπρου στην επαρχία Αμμοχώστου την Ιερά Εικόνα της Αγίας Μαρίνας την οποία κόμισε ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός στο χωριό όπου κατέφυγε με την οικογένεια του ως πρόσφυγας το 1974.  Κύπρος – Αποστολή: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη Οι κάτοικοι του χωριού που...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 11:27

Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Μαρίνας στο προσφυγικό Τερσεφάνου (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Διαδώστε:
Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Μαρίνας στο προσφυγικό Τερσεφάνου (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Με συγκίνηση υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του προσφυγικού χωριού Τερσεφάνου της Κύπρου στην επαρχία Αμμοχώστου την Ιερά Εικόνα της Αγίας Μαρίνας την οποία κόμισε ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός στο χωριό όπου κατέφυγε με την οικογένεια του ως πρόσφυγας το 1974.

Κύπρος – Αποστολή: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Οι κάτοικοι του χωριού που συνδέονται ιδιαίτερα με την Αγία Μαρίνα υποδέχτηκαν την Ιερά Εικόνα με ιδιαίτερα συναισθήματα και προσμονή ενώ συμμετείχαν στον εσπερινό που ακολούθησε , ακούγοντας τα λόγια καρδιάς του Γέροντα για την σύνδεση που διατηρεί με το χωριό αυτό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων