11/12/2018 11/12/2018 Επίσκεψη στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρο πραγματοποίησε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Κώστα Χρυσηλίου, τον Υποστράτηγο Μάριο Μακρυγιάννη, τον Ταξίαρχο Στέλιο Νεοφύτου, τους Συν/χες Πιρμεττή και Νεόφυτο Γιάγκου και τους Αν/χες Σάββα Έλληνα και Ιωάννη Σάββα. Τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2018 - 23:58

Στον Μητρ. Κύκκου ο Αρχηγός ΓΕΕΦ

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Κύκκου ο Αρχηγός ΓΕΕΦ

Επίσκεψη στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρο πραγματοποίησε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Κώστα Χρυσηλίου, τον Υποστράτηγο Μάριο Μακρυγιάννη, τον Ταξίαρχο Στέλιο Νεοφύτου, τους Συν/χες Πιρμεττή και Νεόφυτο Γιάγκου και τους Αν/χες Σάββα Έλληνα και Ιωάννη Σάββα.

Τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς υποδέχθηκε στο Μετόχιο Κύκκου ο Πρωτοπρεσβύτερος και Διευθυντής του Γραφείου του Πανιερωτάτου Παρασκευάς Παπαμιχαήλ.

Ακολούθως, οι υψηλοί προσκεκλημένοι έγιναν δεκτοί από τον Πανιερώτατο στο γραφείο του, όπου και έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα της άμυνας της Κύπρου και άλλα τρέχοντα ζητήματα.

Σε ανάμνηση της επίσκεψης αυτής ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς πρόσφερε στον Πανιερώτατο αναμνηστικό δώρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων