14/12/2018 14/12/2018 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης κ. Μάριος Κάρογιαν, συνοδευόμενος από τα στελέχη της Παράταξης κυρίους Μάριο Μαρκίδη και Χριστόδουλο Έλληνα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα, τα οποία αφορούν, κυρίως, στο πρόβλημα της Κύπρου. Ακολούθως, ο Πανιερώτατος πρόσφερε στον κ. Μάριο Κάρογιαν, ως...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2018 - 9:36

Στον Μητρ. Κύκκου ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Κύκκου ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης κ. Μάριος Κάρογιαν, συνοδευόμενος από τα στελέχη της Παράταξης κυρίους Μάριο Μαρκίδη και Χριστόδουλο Έλληνα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα, τα οποία αφορούν, κυρίως, στο πρόβλημα της Κύπρου.

Ακολούθως, ο Πανιερώτατος πρόσφερε στον κ. Μάριο Κάρογιαν, ως ενθύμιο, την εικόνα της Παναγίας της Ελεούσας του Κύκκου. Μετά τη συνάντηση, ο Πανιερώτατος με τους Επισκέπτες παρακάθησαν σε γεύμα στην τράπεζα του Μετοχίου της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων