05/05/2024 05/05/2024 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προέστη τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου της τελετής της Αναστάσεως στον αυλόγυρο του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολική. Στην τελετή της Αναστάσεως παρέστη ο Δήμαρχος Λεμεσού κ....
05 Μαΐου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2024 - 18:02

Η Ανάσταση του Κυρίου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Ανάσταση του Κυρίου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προέστη τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου της τελετής της Αναστάσεως στον αυλόγυρο του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολική.

Στην τελετή της Αναστάσεως παρέστη ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και πλήθος πιστών. Ακολούθως ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης προεξήρχε του Όρθρου και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων