11/02/2023 11/02/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της διενέργειας εράνου με σκοπό την στήριξη των πληγέντων από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία. Σε σχετική Εγκύκλιο του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος κάνει λόγο για ανείπωτη τραγωδία και απευθύνει κάλεσμα προς κλήρο και λαό να προσφέρει από το περίσσευμα ή το...
11 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2023 - 18:02

Κάλεσμα του Μητροπολίτη Λεμεσού για στήριξη των σεισμοπαθών σε Τουρκία-Συρία

Διαδώστε:
Κάλεσμα του Μητροπολίτη Λεμεσού για στήριξη των σεισμοπαθών σε Τουρκία-Συρία

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της διενέργειας εράνου με σκοπό την στήριξη των πληγέντων από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία.

Σε σχετική Εγκύκλιο του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος κάνει λόγο για ανείπωτη τραγωδία και απευθύνει κάλεσμα προς κλήρο και λαό να προσφέρει από το περίσσευμα ή το υστέρημα του στον έρανο που θα διενεργηθεί στους Ιερούς Ναούς την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Επίσης στην Εγκύκλιο επισημαίνεται ότι ειδικό συνεργείο θα βρίσκεται στις εξόδους των ναών όπου οι πιστοί εξερχόμενοι θα ρίπτουν τον οβολό τους.

Αναλυτικά η Εγκύκλιος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων