13/02/2024 13/02/2024 Στα μηνύματα τα οποία δίδει η έλευση της Αγίας Ζώνης στην πόλη της Λεμεσού αναφέρθηκε κατά το κήρυγμά του από τον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ. Το βράδυ της Δευτέρας τελέστηκε Πανηγυρική Αγρυπνία ιερουργούντος του Γέροντα Εφραίμ  ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο. Μεταξύ άλλων,...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 14:47

Ο Γέροντας Εφραίμ για τα μηνύματα της Παναγίας από την έλευση της Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ για τα μηνύματα της Παναγίας από την έλευση της Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα μηνύματα τα οποία δίδει η έλευση της Αγίας Ζώνης στην πόλη της Λεμεσού αναφέρθηκε κατά το κήρυγμά του από τον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ. Το βράδυ της Δευτέρας τελέστηκε Πανηγυρική Αγρυπνία ιερουργούντος του Γέροντα Εφραίμ  ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας, τα θαύματα τα οποία αυτή επιτελεί και την μεγάλη ευλογία που έχουν οι πιστοί όταν την προσκυνούν.

“Η παρουσία της Αγίας Ζώνης να έρθει μετά από τριάντα τέσσερα χρόνια στην πόλη αυτή οπωσδήποτε είναι μέσα στην Θεία Πρόνοια και οπωσδήποτε η Παναγία με την εδώ παρουσία της θέλει να μας δώσει μερικά μηνύματα”, ανέφερε σε σημείο του κηρύγματός του. “Ας κάνουμε κάποιο τάμα στην Παναγία. Να μπορέσουμε με την μεθοδευμένη ασκητική ζωή, την παραδεδομένη εκ των Αγίων Πατέρων, να προχωρήσουμε στην καθαρότητα της καρδίας. Διότι ανάλογα με την καθαρότητα έχουμε και την αίσθηση της παρουσίας της Χάριτος στην καρδιά μας. Είθε, η Παναγία μας,  να φωτίσει όλους μας να τηρούμε με περισσότερη συνέπεια και με περισσότερη ακρίβεια τις εντολές του Υιού της”. 

Παρακολουθήστε το κήρυγμα του Γέροντα Εφραίμ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων