03/12/2022 03/12/2022 Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος παρευρέθηκε στην καθιερωμένη εορτή της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού «Οδός Χριστουγέννων», μιλώντας με πιστούς και ανταλλάσσοντας ευχές με μικρούς και μεγάλους. Σημειώνεται ότι ο Πανιερώτατος έχει διαγνωσθεί αρνητικός στον κορωνοϊό και από σήμερα το πρωί έχει επανέλθει κανονικά στα καθήκοντα του. Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και ο λόγος...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2022 - 18:17

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού αντάλλαξε ευχές με μικρούς και μεγάλους στην «Οδό Χριστουγέννων»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού αντάλλαξε ευχές με μικρούς και μεγάλους στην «Οδό Χριστουγέννων»

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος παρευρέθηκε στην καθιερωμένη εορτή της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού «Οδός Χριστουγέννων», μιλώντας με πιστούς και ανταλλάσσοντας ευχές με μικρούς και μεγάλους.

Σημειώνεται ότι ο Πανιερώτατος έχει διαγνωσθεί αρνητικός στον κορωνοϊό και από σήμερα το πρωί έχει επανέλθει κανονικά στα καθήκοντα του.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και ο λόγος αγάπης του Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιου μετατρέπεται σε έργο αγάπης στις καρδιές των παιδιών.

Το εορταστικό διήμερο πραγματοποιήθηκε από το Πολυδύναμο Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων