26/03/2021 26/03/2021 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος παραμένει στο νοσοκομείο και λαμβάνει ιατροφαρμακευτική αγωγή ενώ η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού το προσωπικό του νοσοκομείου αντιμετωπίζει τον Πανιερώτατο με υποδειγματική και υπεύθυνη στάση. Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει τις ευχαριστίες της τόσο στο προσωπικό όσο και στο πλήθος...
26 Μαρτίου, 2021 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 16:55

Ανακοίνωση για την υγεία του Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Ανακοίνωση για την υγεία του Μητροπολίτη Λεμεσού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος παραμένει στο νοσοκομείο και λαμβάνει ιατροφαρμακευτική αγωγή ενώ η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού το προσωπικό του νοσοκομείου αντιμετωπίζει τον Πανιερώτατο με υποδειγματική και υπεύθυνη στάση. Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει τις ευχαριστίες της τόσο στο προσωπικό όσο και στο πλήθος των ανθρώπων που συμπαρίσταται και προσεύχεται για τον Πανιερώτατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Λεμεσού είχε διαγνωστεί ως θετικός στον κορωνοϊό την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 ενώ στις 24 Μαρτίου εισήχθη προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δείτε την ανακοίνωση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων