24/09/2021 24/09/2021 Η Ακολουθία της Ρασοευχής του κ. Γεώργιου Ινιάτη, τον οποίο ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μετονόμασε σε Ευμένιο μοναχό προς τιμή του αγίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη, τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα στις 23 Σεπτεμβρίου, 2021. Ο νέος μοναχός Ευμένιος ανήκει στο δυναμικό της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου και εγκαταβιώνει μαζί με...
24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2021 - 16:51

Ακολουθία Ρασοευχής Ευμενίου Μοναχού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ακολουθία Ρασοευχής Ευμενίου Μοναχού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ακολουθία της Ρασοευχής του κ. Γεώργιου Ινιάτη, τον οποίο ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μετονόμασε σε Ευμένιο μοναχό προς τιμή του αγίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη, τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα στις 23 Σεπτεμβρίου, 2021. Ο νέος μοναχός Ευμένιος ανήκει στο δυναμικό της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου και εγκαταβιώνει μαζί με άλλους πατέρες στο προσωρινό Επισκοπείο της Μητροπόλεως που ευρίσκεται στην κοινότητα Ευρύχου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων