20/07/2021 20/07/2021 Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Αγίων Πατέρων (Δ΄ Οικ. Συνόδου), που τελέσθηκε στο ιερό παρεκκλήσιο Χρυσόσωτηρος Ακανθούς στο χωριό Λειβάδια της μητροπολιτικής περιφέρειας Κιτίου (18.7.2021). Κατά την ημέρα αυτή μεταφέρθηκε για πρώτη φορά η εικόνα του Χρυσοσώτηρος της Μόρφου, αντίγραφο του Χρυσοσώτηρος της Ακανθούς, στο ομώνυμο προσφυγικό παρεκκλήσιο...
20 Ιουλίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 18:03

Η πρώτη έξοδος του Χρυσοσώτηρος της Μόρφου

Διαδώστε:
Η πρώτη έξοδος του Χρυσοσώτηρος της Μόρφου

Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Αγίων Πατέρων (Δ΄ Οικ. Συνόδου), που τελέσθηκε στο ιερό παρεκκλήσιο Χρυσόσωτηρος Ακανθούς στο χωριό Λειβάδια της μητροπολιτικής περιφέρειας Κιτίου (18.7.2021). Κατά την ημέρα αυτή μεταφέρθηκε για πρώτη φορά η εικόνα του Χρυσοσώτηρος της Μόρφου, αντίγραφο του Χρυσοσώτηρος της Ακανθούς, στο ομώνυμο προσφυγικό παρεκκλήσιο στα Λειβάδια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων