02/06/2023 02/06/2023 Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι ήδη σε εξέλιξη, αν και ο καιρός δεν ευνοεί σήμερα τους ταξιδιώτες, κάτι που αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες.Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας στις εξόδους των εθνικών οδών, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.  Στο...
02 Ιουνίου, 2023 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2023 - 13:27

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Αρχισε η έξοδος των εκδρομέων

Διαδώστε:
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Αρχισε η έξοδος των εκδρομέων

Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι ήδη σε εξέλιξη, αν και ο καιρός δεν ευνοεί σήμερα τους ταξιδιώτες, κάτι που αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες.Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας στις εξόδους των εθνικών οδών, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. 

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Κλιάρης, για να ενημερώσει για την κίνηση των ταξιδιωτών. Η έξοδος του τριημέρου σηματοδοτεί την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου τόνισε ο κ. Κλιάρης, προσθέτοντας ότι «ευελπιστεί ότι και φέτος ο τουρισμός θα μας εκπλήξει ευχάριστα».

«Είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και προφανώς τα πλοία φεύγουν γεμάτα», ανέφερε ο κ. Κλιάρης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε συνολικά από το λιμάνι του Πειραιά θα γίνουν είκοσι αναχωρήσεις με 9.500 επιβάτες και από το λιμάνι της Ραφήνας θα γίνουν 12 αναχωρήσεις, ενώ από τα λιμάνια του Αργοσαρωνικού έχουμε 42 αναχωρήσεις.

Όπως ανέφερε ο υπηρεσιακός υπουργός Ναυτιλίας πέρσι από τα λιμάνια διακινήθηκαν από τα πλοία περίπου 34 εκατ. επιβάτες, ένας σημαντικός αριθμός χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Ούτε θέση κενή δεν υπάρχει στα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των ταξιδιωτών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Όσον αφορά τα μέτρα στους δρόμους, θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

Για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών θα ισχύει σήμερα (Παρασκευή 2/6) από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ και το Σάββατο (3/6) από τις 08:00 το πρωι έως τη μια 13:00 μετα το μεσημερι.

Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει από τη Δευτέρα (5/6) από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 23:00 το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων