12/05/2021 12/05/2021 Ανακοίνωση απέστειλε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος με την οποία απαντά, όπως λέει ο ίδιος, στους ψίθυρους και στις φημολογίες που τον θέλουν να έχει εμβολιαστεί, Στην ανακοίνωση αυτή δηλώνει κατηγορηματικά ότι ούτε έχει εμβολιαστεί, αλλά ούτε και προτίθεται να το κάνει.  Διαβάστε την ανακοίνωση: Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου...
12 Μαΐου, 2021 - 20:35

Μητροπολίτης Μόρφου: «Δεν έχω εμβολιαστεί και ούτε προτίθεμαι»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Μόρφου: «Δεν έχω εμβολιαστεί και ούτε προτίθεμαι»

Ανακοίνωση απέστειλε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος με την οποία απαντά, όπως λέει ο ίδιος, στους ψίθυρους και στις φημολογίες που τον θέλουν να έχει εμβολιαστεί, Στην ανακοίνωση αυτή δηλώνει κατηγορηματικά ότι ούτε έχει εμβολιαστεί, αλλά ούτε και προτίθεται να το κάνει. 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Μόρφου, σε απάντηση στους ψίθυρους και στις φημολογίες,που κυκλοφορούν κατά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων σε διάφορες επαρχίεςτης Κύπρου, ότι δήθεν έχω εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά του κορωνοϊού Covid-19,δηλώνω κάθετα ότι αυτές οι φημολογίες αποτελοῦν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά.

ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο,έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαινα εμβολιαστώ.Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου.

Ο δηλώνων τα ανωτέρω

+ Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος
ΕπισκοπείονΙεράς Μητροπόλεως Μόρφου
Ευρύχου, Τετάρτη,12 Μαΐου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων