19/01/2020 19/01/2020 Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στον αρχιερατικό πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, που τελέσθηκε στον ιερό ναό των Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος της κοινότητος Περιστερώνας (Μόρφου), της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου (16.1.2020). Κατά την ημέρα αυτή, πανηγυρίζει στην προσφυγιά η κατεχόμενη από τους Τούρκους κοινότητα Μάσσαρι, της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ...
19 Ιανουαρίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2020 - 15:35

Μόρφου Νεόφυτος: Η προσευχή του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου

Διαδώστε:
Μόρφου Νεόφυτος: Η προσευχή του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου

Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στον αρχιερατικό πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, που τελέσθηκε στον ιερό ναό των Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος της κοινότητος Περιστερώνας (Μόρφου), της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου (16.1.2020).

Κατά την ημέρα αυτή, πανηγυρίζει στην προσφυγιά η κατεχόμενη από τους Τούρκους κοινότητα Μάσσαρι, της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων