22/05/2020 22/05/2020 Ομιλία Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου σε εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου Γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου στη Γαλάτα (8.2.2015). Ο Πανιερώτατος μιλά για τον Άγιο Άνθιμο της Χίου πνευματικό πατέρα του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού και τον Γέροντα Ευμένιο τον Λεπρό πνευματικό τέκνο του Οσίου Νικηφόρου. Μιλά για τη σύγχρονη αγιότητα και καταθέτει τη δική του πνευματική...
22 Μαΐου, 2020 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 19:14

Ο Μητροπολίτης Μόρφου σε αναμνήσεις απο τον Γέροντα Ευμένιο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μόρφου σε αναμνήσεις απο τον Γέροντα Ευμένιο

Ομιλία Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου σε εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου Γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου στη Γαλάτα (8.2.2015). Ο Πανιερώτατος μιλά για τον Άγιο Άνθιμο της Χίου πνευματικό πατέρα του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού και τον Γέροντα Ευμένιο τον Λεπρό πνευματικό τέκνο του Οσίου Νικηφόρου. Μιλά για τη σύγχρονη αγιότητα και καταθέτει τη δική του πνευματική σχέση που είχε με τον γέροντα Ευμένιο και διηγείται πολλά περιστατικά από τη ζωή του αγίου Γέροντα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων