08/06/2021 08/06/2021 Ακολουθούν ο Χειροτονητήριος λόγος του διακόνου Εμμανουήλ Γεωργίου, λόγος του Οικον. Μιχαήλ Χριστοδούλου και η προσφώνηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατά την εις διάκονο χειροτονία του Εμμανουήλ Γεωργίου, που τελέσθηκε κατά τη διάρκεια της αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας την Κυριακή του Τυφλού στον ιερό ναό του Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Χύτρων (Κυθρέας) της κοινότητος Φλάσου,...
08 Ιουνίου, 2021 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 18:53

Χειροτονητήριοι Λόγοι στην εις Διάκονον χειροτονία του Εμμανουήλ Γεωργίου

Διαδώστε:
Χειροτονητήριοι Λόγοι στην εις Διάκονον χειροτονία του Εμμανουήλ Γεωργίου

Ακολουθούν ο Χειροτονητήριος λόγος του διακόνου Εμμανουήλ Γεωργίου, λόγος του Οικον. Μιχαήλ Χριστοδούλου και η προσφώνηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατά την εις διάκονο χειροτονία του Εμμανουήλ Γεωργίου, που τελέσθηκε κατά τη διάρκεια της αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας την Κυριακή του Τυφλού στον ιερό ναό του Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Χύτρων (Κυθρέας) της κοινότητος Φλάσου, της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου (6.6.2021).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων