16/10/2023 18/10/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός προέστη της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής Δ’ Λουκά (της παραβολής του Σπορέως), 15 Οκτωβρίου 2023, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Παντανάσσας στην Πάφο. Ο Ναός υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Μαρίνας που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Πανάχραντου της Άνδρου και τα κόμισαν οι πατέρες π. Ευμένιος και π....
16 Οκτωβρίου, 2023 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2023 - 1:43

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ενώπιον των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Μαρίνας στην Πάφο

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ενώπιον των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Μαρίνας στην Πάφο

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός προέστη της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής Δ’ Λουκά (της παραβολής του Σπορέως), 15 Οκτωβρίου 2023, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Παντανάσσας στην Πάφο.

Ο Ναός υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Μαρίνας που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Πανάχραντου της Άνδρου και τα κόμισαν οι πατέρες π. Ευμένιος και π. Φιλάρετος.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστηκαν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Χαράλαμπος Πάζαρος και πλήθος κόσμου οι οποίοι προσκύνησαν τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Μαρίνας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων