12/03/2024 12/03/2024 Η Επιτροπή Αγωγής Υγείας και ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων της Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάφου διοργάνωσαν διάλεξη με θέμα τις Μεθόδους Προστασίας και Αντισύλληψης καθώς και την Πνευματική Διάσταση των Αμβλώσεων. Ομιλητές στη διάλεξη ήταν ο Δρ Ανδρέας Ματθαίου και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός. Με αμεσότητα, ο Γυναικολόγος Δρ...
12 Μαρτίου, 2024 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2024 - 18:10

Ο Μητροπολίτης Πάφου ομιλητής σε εκδήλωση αφιερωμένη στην αντισύλληψη και στις αμβλώσεις

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πάφου ομιλητής σε εκδήλωση αφιερωμένη στην αντισύλληψη και στις αμβλώσεις

Η Επιτροπή Αγωγής Υγείας και ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων της Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάφου διοργάνωσαν διάλεξη με θέμα τις Μεθόδους Προστασίας και Αντισύλληψης καθώς και την Πνευματική Διάσταση των Αμβλώσεων.

Ομιλητές στη διάλεξη ήταν ο Δρ Ανδρέας Ματθαίου και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός. Με αμεσότητα, ο Γυναικολόγος Δρ Ματθαίου ανέλυσε το θέμα από ιατρικής προσέγγισης και παρουσίασε στα παιδιά όλους τους τρόπους προστασίας και αντισύλληψης, απαντώντας παράλληλα στα ερωτήματά τους.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανθρώπινη οντότητα και στην αξία της ανθρώπινης ζωής, από τη στιγμή κιόλας της σύλληψης. Έφερε στους μαθητές πολλά παραδείγματα πολυμελών οικογενειών οι οποίες, μπροστά στο δίλημμα της άμβλωσης, μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν με πίστη και έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν οι τελειόφοιτοι μαθητές του σχολείου μας, οι οποίοι επέδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον και συμμετείχαν στη γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε. Τον συντονισμό είχε η ΒΔ του σχολείου κ Ελίζα Κυριάκου, η οποία παράλληλα έδωσε με τη σειρά της πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά.

Προς τιμή των προσκεκλημένων ομιλητών η Ξενοδοχειακή Σχολή παρέθεσε γεύμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων