15/03/2024 15/03/2024 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την Κυριακή 17 Μαρτίου θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεωργίου, και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Τσάδα, όπου στην συνέχεια θα προστεί του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. Την Κυριακή το εσπέρας θα προστεί του Α´ Κατανυχτικού Εσπερινού στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου...
15 Μαρτίου, 2024 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024 - 18:40

Ο Μητροπολίτης Πάφου θα προστεί του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πάφου θα προστεί του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την Κυριακή 17 Μαρτίου θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεωργίου, και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Τσάδα, όπου στην συνέχεια θα προστεί του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Κυριακή το εσπέρας θα προστεί του Α´ Κατανυχτικού Εσπερινού στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Θεοδώρου. Θα ακολουθήσει ομιλία του με θέμα «Απαραίτητα πνευματικά εφόδια για τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή».

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου το βράδυ θα προστεί της ακολουθίας του Μικρού Αποδείπνου και θα αναγνώσει την Α´ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Χλώρακα.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Επιφανίου στα Μέσανα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων