07/11/2022 07/11/2022 Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ σήμερα, στις 06:45 το πρωί σε ηλικία 81 ετών, μετά από πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, Τοποτηρητής του Θρόνου, εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο του Αρχιεπισκόπου. «Τον είδα τελευταία φορά χθες γύρω στις 4,30 , ανέπνεε βαριά, κατάλαβε ποιος είμαι γιατί...
07 Νοεμβρίου, 2022 - 7:53

Ο Πάφου Γεώργιος για τις τελευταίες ώρες του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Πάφου Γεώργιος για τις τελευταίες ώρες του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ σήμερα, στις 06:45 το πρωί σε ηλικία 81 ετών, μετά από πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, Τοποτηρητής του Θρόνου, εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο του Αρχιεπισκόπου. «Τον είδα τελευταία φορά χθες γύρω στις 4,30 , ανέπνεε βαριά, κατάλαβε ποιος είμαι γιατί μου έκανε ένα νόημα και μετά έφυγα, δεν νόμιζα ότι θα έφευγε τόσο γρήγορα».

Όπως είπε, εξάντλησε όλα τα ιατρικά περιθώρια. «Υπήρξε παράδειγμα προς όλους καθώς, ζήτησε την όποια βοήθεια μπορούσε να δώσει η επιστήμη αλλά αντιμετώπιζε με υπομονή και θρησκευτική φιλοσοφία το τέλος». «Ευχαριστούμε τον Θεό που μας τον έδωσε, ειδικά στο τέλος έγινε παράδειγμα προς όλους εμάς» τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων