10/12/2022 11/12/2022 Η Εκκλησία πάντοτε ενδιαφέρεται για την υγεία του λαού ανέφερε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, ο οποίος την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς. Πρόσθεσε πως η Εκκλησία ακολουθώντας τα βήματα του Χριστού συμπαραστέκεται στους γιατρούς, δίδοντας οικονομική ενίσχυση και όλη την ηθική και πνευματική...
10 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2022 - 4:04

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Μητροπολίτης Γεώργιος

Διαδώστε:
Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Μητροπολίτης Γεώργιος

Η Εκκλησία πάντοτε ενδιαφέρεται για την υγεία του λαού ανέφερε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, ο οποίος την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς.

Πρόσθεσε πως η Εκκλησία ακολουθώντας τα βήματα του Χριστού συμπαραστέκεται στους γιατρούς, δίδοντας οικονομική ενίσχυση και όλη την ηθική και πνευματική συμπαράσταση. Πρόσθεσε πως πριν δύο χρόνια με την πανδημία της COVID-19 η Ιερά Μητρόπολη Πάφου έδωσε πέραν των 100 χιλ. ευρώ για να εξοπλιστεί ένας θάλαμος ειδικά στο Νοσοκομείο της Πάφου για την πανδημία.

Tο απόγευμα της Παρασκευής ο Μητροπολίτης Πάφου μετέβη στην Αναρίτα όπου παρέστη σε συγκέντρωση. Εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, οργανωμένων συνόλων και απλοί πολίτες, ανέφερε ο Μητροπολίτης Πάφου, εξέφρασαν την επιθυμία να εργαστούν όλοι και να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις 18 του Δεκέμβρη.

 

(Πηγή: ΚΥΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων