29/10/2023 07/01/2024 Με κάθε επισημότητα και με την λαμπρότητα που αρμόζει στην ημέρα, τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής. Επίκεντρο του φετινού εορτασμού ήταν ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Καλού Χωριού Ορεινής, στον οποίο ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε στην πανηγυρική Δοξολογία που τελέστηκε για την...
29 Οκτωβρίου, 2023 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 15:20

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Με κάθε επισημότητα και με την λαμπρότητα που αρμόζει στην ημέρα, τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.

Επίκεντρο του φετινού εορτασμού ήταν ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Καλού Χωριού Ορεινής, στον οποίο ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε στην πανηγυρική Δοξολογία που τελέστηκε για την Εθνική μας Εορτή, παρουσία των εκπροσώπων του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας, του βουλευτή ΔΗ.ΠΑ Αλέκου Τρυφωνίδη,των προέδρων των κοινοτικών Συμβουλίων της περιοχής, και των διδασκόντων και διδασκομένων στα εκπαιδευτήρια της μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Κώστας Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο της κοινότητας στην οποία, παρέλασαν μαθητές και μαθήτριες από το Περιφερειακό Γυμνάσιο Κλήρου, τα Δημοτικά Σχολεία Καλού Χωριού Ορεινής, Ψημολόφου, Αρεδιού, Μιτσερού, Αγίου Επιφανίου, Εργατών, Κλήρου, Περιφερειακού Δημοτικού Ταμασού, Παλαιχωρίου, παιδιά νηπιαγωγείων της περιοχής, καθώς και ομάδα του ποδηλατικού ομίλου «Άγιος Μνάσων» της Μητροπόλεως Ταμασού και του λαογραφικού ομίλου Μιτσερού.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων