27/02/2024 27/02/2024 Πέμπτη και προτελευταία ημέρα του προσκυνήματος της Αγίας Ζώνης σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, και ο λαός, νέοι, ηλικιωμένοι και παιδιά με προσμονή, υπομονή και προσευχή αναμένουν στην ουρά για να προσκυνήσουν το Θεομητορικό κειμήλιο. Δεν υπολογίζουν κούραση, χρόνο και κρύο. Οι όψεις των ανθρώπων αλλάζουν μετά το προσκύνημα και από σκυθρωπά και κουρασμένα, γεμίζουν...
27 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:53
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024 - 23:36

5η ημέρα προσκυνήματος της Αγίας Ζώνης στην Ι.Μ. Ταμασού – Ουρά στον Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Ανδρέου

Διαδώστε:
5η ημέρα προσκυνήματος της Αγίας Ζώνης στην Ι.Μ. Ταμασού – Ουρά στον Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Ανδρέου

Πέμπτη και προτελευταία ημέρα του προσκυνήματος της Αγίας Ζώνης σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, και ο λαός, νέοι, ηλικιωμένοι και παιδιά με προσμονή, υπομονή και προσευχή αναμένουν στην ουρά για να προσκυνήσουν το Θεομητορικό κειμήλιο.

Δεν υπολογίζουν κούραση, χρόνο και κρύο.

Οι όψεις των ανθρώπων αλλάζουν μετά το προσκύνημα και από σκυθρωπά και κουρασμένα, γεμίζουν χαρά και ευχαρίστηση.

Για τον κάθε ένα, το προσκύνημα αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς στη ζωή του.

Ο πόνος, η ανάγκη για την επίλυση των αδιεξόδων καθώς και θέματα υγείας είναι αυτά που κάνουν το πλήθος να περιμένει υπομονετικά και προσευχόμενο, χωρίς γογγυσμούς, προκειμένου να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη της Παναγίας μας.

Η ουρά ξεκινάει από την αρχή της Μητροπόλεως, πηγαίνει περιμετρικά της πλατείας και καταλήγει στην είσοδο του ναού, όπου γίνεται και είσοδος των πιστών

Ο Ιερός Ναός του Αποστόλου Ανδρέου γεμίζει από κόσμο όλες τις ώρες όπου με Παρακλήσεις ανά μία ώρα, και Ιερές Αγρυπνίες, με κληρικούς τόσο από την μητροπολιτική περιφέρεια Ταμασού και Ορεινής όσο και από άλλες Μητροπόλεις, συμμετέχει στην κοινή προσευχή ενώπιον της Τιμίας Ζώνης.

Αύριο, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, τελευταία ημέρα του προσκυνήματος της Αγίας Ζώνης, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέου.

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων