12/09/2023 12/09/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, την ακολουθία του Αγιασμού στο Περιφερειακό Δημοτικό Ταμασού, συνοδευόμενος από  τον Αρχιδιάκονο  π. Ραφαήλ Μισιαούλη  και τους Εφημερίους των τριών κοινοτήτων που υπάγονται τα παιδιά του Δημοτικού, Επισκοπειού, Πολιτικού και Περάτων Ορεινής, τον Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Δημητριάδη και τους Οικονόμους Γεώργιο Κωνσταντίνου...
12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2023 - 20:41

Αγιασμός στο Περιφερειακό Δημοτικό σχολείο από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Περιφερειακό Δημοτικό σχολείο από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, την ακολουθία του Αγιασμού στο Περιφερειακό Δημοτικό Ταμασού, συνοδευόμενος από  τον Αρχιδιάκονο  π. Ραφαήλ Μισιαούλη  και τους Εφημερίους των τριών κοινοτήτων που υπάγονται τα παιδιά του Δημοτικού, Επισκοπειού, Πολιτικού και Περάτων Ορεινής, τον Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Δημητριάδη και τους Οικονόμους Γεώργιο Κωνσταντίνου και Θεόφιλο Αλχούρι.

Ο Πανιερώτατος απηύθυνε πατρικές ευχές και νουθεσίες για μια σχολική χρονιά ευλογημένη και καρποφόρα ευχόμενος να αποκτήσουν οι μαθητές σοφία, γνώση και προκοπή στην ζωή τους ως εφόδια για το μέλλον τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων