03/03/2023 03/03/2023 Άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση της ανιδιοτελούς και έμπρακτης αγάπης των πιστών στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής για συμπαράσταση στους πληγέντες στη Συρία και στη Τουρκία, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκιμάζονται από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου 2023. Η συγκέντρωση της βοήθειας πραγματοποιήθηκε μέσω των ενοριών και στη...
03 Μαρτίου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2023 - 20:08

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ι.Μ. Ταμασού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας-Συρίας

Διαδώστε:
Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ι.Μ. Ταμασού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας-Συρίας

Άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση της ανιδιοτελούς και έμπρακτης αγάπης των πιστών στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής για συμπαράσταση στους πληγέντες στη Συρία και στη Τουρκία, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκιμάζονται από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου 2023.

Η συγκέντρωση της βοήθειας πραγματοποιήθηκε μέσω των ενοριών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Επισκοπειό, όπου έγινε ο διαχωρισμός και η συσκευασία ανά είδος. Συγκεντρώθηκαν τόνοι τροφίμων (γάλατα μακράς διαρκείας, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, εμφιαλωμένα νερά) και κλινοσκεπασμάτων, είδη πρώτης υγιενής και είδη ρουχισμού.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος επέβλεψε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή την όλη προσπάθεια, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς άπαντα το λαό της Ιεράς Μητροπόλεώς του για την άμεση ανταπόκρισή του, παρά τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, και ευχήθηκε όπως ο Θεός τους ανταποδώσει το καλό που έπραξαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων