23/09/2023 23/09/2023 Το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας παρέστη και χαιρέτησε την εκδήλωση, που διοργάνωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο και το Δημοτικό Σχολείο Αρεδιού, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του σχολείου της Κοινότητας. Της εκδήλωσης προηγήθηκε Αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο  Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Γκαβρίκοφ, συμπαραστατούμενος...
23 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2023 - 15:59

Εκδήλωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Δημοτικού Σχολείου Αρεδιού

Διαδώστε:
Εκδήλωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Δημοτικού Σχολείου Αρεδιού

Το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας παρέστη και χαιρέτησε την εκδήλωση, που διοργάνωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο και το Δημοτικό Σχολείο Αρεδιού, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του σχολείου της Κοινότητας.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε Αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο  Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Γκαβρίκοφ, συμπαραστατούμενος από τον πρεσβύτερο Σπυρίδωνα Καρατζιά και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη.
Ακολούθως τελέστηκε σύντομη Επιμνημόσυνη Δέηση για τους διδάσκοντες, διδασκόμενους και ευεργέτες της κοινότητος.
Κατόπιν, την εκδήλωση χαιρέτησαν η Διευθύντρια του Σχολείου, κα Μάγδα Πρωτοπαπά, η εκπρόσωπος της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, κα Σόφη Ιωάννου, Α’ Λειτουργός, η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, κα Μύρια Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αρεδιού, κ. Ιωάννης Ιωάννου, και ακολούθησε σύντομη ομιλία για την ιστορία του σχολείου από τον φιλόλογο Γιώργο Παναγή, και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα παιδιά του σχολείου.
   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων