01/06/2021 01/06/2021 Απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού και Ομολογητού αναμένει η ενορία της Αγίας Βαρβάρας της ομώνυμης Κοινότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στις 10 Ιουνίου, με αφορμή την ανέγερση του νέου ιερού ναού του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Η επίσημη υποδοχή του ιερού Λειψάνου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (10 Ιουνίου 2021)...
01 Ιουνίου, 2021 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2021 - 13:08

Έλευση Ιερού Λειψάνου Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως

Διαδώστε:
Έλευση Ιερού Λειψάνου Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως

Απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού και Ομολογητού αναμένει η ενορία της Αγίας Βαρβάρας της ομώνυμης Κοινότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στις 10 Ιουνίου, με αφορμή την ανέγερση του νέου ιερού ναού του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

Η επίσημη υποδοχή του ιερού Λειψάνου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (10 Ιουνίου 2021) και ώρα 7.00 μ.μ., στην κεντρική Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου (δρόμος Αγίας Βαρβάρας -Μαθιάτη) της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα. Στη συνέχεια, εν πομπή, θα μεταφερθεί στον υπό ανέγερση ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού και Ομολογητού παρά την οδό Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Το ιερό Λείψανο θα παραμείνει για προσκύνηση και αγιασμό του Χριστεπωνύμου πληρώματος στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας μέχρι και την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021.

Ο ναός θα είναι ανοικτός καθημερινά από τις 6.30 το πρωί, μέχρι τις 9.30 το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων