27/11/2022 27/11/2022 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, στο Επισκοπειό, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΕΝΘΕΑ, του Παγκύπριου, Εθελοντικού Οργανισμού ο οποίος δραστηριοποιείται στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις. Στα πλαίσια των εργασιών της συνέλευσης ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας Κυκκώτης αναφέρθηκε στις τομές που έγιναν στο ΚΕΝΘΕΑ τα τελευταία χρόνια...
27 Νοεμβρίου, 2022 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2022 - 11:52

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΚΕΝΘΕΑ υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Ετήσια Γενική Συνέλευση ΚΕΝΘΕΑ υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Ταμασού

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, στο Επισκοπειό, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΕΝΘΕΑ, του Παγκύπριου, Εθελοντικού Οργανισμού ο οποίος δραστηριοποιείται στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις.

Στα πλαίσια των εργασιών της συνέλευσης ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας Κυκκώτης αναφέρθηκε στις τομές που έγιναν στο ΚΕΝΘΕΑ τα τελευταία χρόνια υπό την Προεδρία του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: “η πολυθεματικότητα της εμπειρογνωμοσύνης του Διοικητικού Συμβουλίου, η αντιπροσωπευτικότητα των οργανώσεων μελών όλων των στρωμάτων της Κυπριακής κοινωνίας, αλλά και η δυνατή επιστημονική μας ομάδα, συνέβαλαν στο να είμαστε σήμερα ως ΚΕΝΘΕΑ, ίσως ο μόνος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Δημοκρατία, που παρέχει προγράμματα που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής Στρατηγικής για πρόληψη και θεραπεία των εξαρτήσεων, και ο μοναδικός οργανισμός παγκυπρίως, που μετέχει κάθε χρόνο σε αριθμό
ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων στον τομέα των εξαρτήσεων”.

Ακολούθησε παρουσίαση των προγραμμάτων του οργανισμού από την κα Έλενα Ζαρούνα, Γενική Διευθύντρια του ΚΕΝΘΕΑ, και των θέσεων πολιτικής του οργανισμού από τον Δρ Κυριάκο Βερεσιέ MD-PhD, Επιστημονικό Διευθυντή.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε τις ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις του έτους 2021, και επαναδιόρισε τους ελεγκτές του οργανισμού.

Στο δεύτερο μέρος της συνέλευσης υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας με την Spare Time Cyprus, το οποίο αφορά μια καινοτόμα εφαρμογή τεχνολογίας που αναμένεται να λανσαριστεί στην Κύπρο το επόμενο διάστημα. Επίσης, έγινε παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “ΠΙΤΤΑ” της Ζένης Κονσταντίνοβα, σε μετάφραση Χρήστου και Βασιλικής Χατζήπαπα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων