05/06/2021 05/06/2021 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, πληροφορηθείς για την κατάσταση της υγείας του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτου Εφραίμ, εκφράζει με επίσημη ανακοίνωση τις θερμές ευχές του για ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, ευχόμενος όπως ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου διατηρεί αυτόν σώον, υγιή,...
05 Ιουνίου, 2021 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2021 - 21:49

Εύχεται για ταχεία ανάρρωση του Γέροντος Εφραίμ

Διαδώστε:
Εύχεται για ταχεία ανάρρωση του Γέροντος Εφραίμ

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, πληροφορηθείς για την κατάσταση της υγείας του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτου Εφραίμ, εκφράζει με επίσημη ανακοίνωση τις θερμές ευχές του για ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, ευχόμενος όπως ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου διατηρεί αυτόν σώον, υγιή, μακροημερεύοντα επ’ αγαθώ της Εκκλησίας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων