03/09/2022 03/09/2022 Στο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού έλαβε χώρα έκθεση κλασσικού αυτοκινήτου, όπου παρουσιάστηκαν διάφορα παλαιά αυτοκίνητα, τα οποία σπάνια κυκλοφορούν σήμερα ή και καθόλου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) παρουσίασε δράσεις που αφορούν έκτακτες ανάγκες, οι οποίες είναι απαραίτητες να γνωρίζει ο κάθε πολίτης. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα...
03 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:52
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2022 - 18:53

Hμέρα Εθελοντισμού και έκθεσης κλασσικού αυτοκινήτου στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Hμέρα Εθελοντισμού και έκθεσης κλασσικού αυτοκινήτου στη Μητρόπολη Ταμασού

Στο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού έλαβε χώρα έκθεση κλασσικού αυτοκινήτου, όπου παρουσιάστηκαν διάφορα παλαιά αυτοκίνητα, τα οποία σπάνια κυκλοφορούν σήμερα ή και καθόλου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) παρουσίασε δράσεις που αφορούν έκτακτες ανάγκες, οι οποίες είναι απαραίτητες να γνωρίζει ο κάθε πολίτης.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα την οποία η Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής την αφιέρωσε στον εθελοντισμό.

Στη συνέχεια ακολούθησε αγιασμός μπροστά από την έκθεση του κλασσικού αυτοκινήτου.

Το απόγευμα εθελοντισμού, έκλεισε με ψυχαγωγικό θεατρική παράσταση για όλους τους παρευρισκομένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων