22/02/2024 23/02/2024 Στο πλαίσιο μίας σειράς από σεμινάρια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής που πραγματοποιούνται, η τρίτη συνάντηση θα λάβει χώρα την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 6 µ.µ. στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Δευτεράς. Σε αυτή την συνάντηση θα µιλήσει ο π. Σταύρος Κοφινάς, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουµενικού Θρόνου. Ψυχοθεραπευτής, Συντονιστής Δικτύου του Οικουµενικού...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 20:15

Η 3η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ι.Μ. Ταμασού με θέμα “Η οριοθέτηση της σημερινής οικογένειας”

Διαδώστε:
Η 3η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ι.Μ. Ταμασού με θέμα “Η οριοθέτηση της σημερινής οικογένειας”

Στο πλαίσιο μίας σειράς από σεμινάρια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής που πραγματοποιούνται, η τρίτη συνάντηση θα λάβει χώρα την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 6 µ.µ. στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Δευτεράς.

Σε αυτή την συνάντηση θα µιλήσει ο π. Σταύρος Κοφινάς, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουµενικού Θρόνου. Ψυχοθεραπευτής, Συντονιστής Δικτύου του Οικουµενικού Πατριαρχείου για την Ποιµαντική Διακονία στον Χώρο της Υγείας, Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχοθεραπείας και Ποιµαντικής Ψυχιατρικής Μέριµνας. Θέμα: “Η οριοθέτηση της σημερινής οικογένειας”.

Όλες οι συναντήσεις είναι ανοικτές για το κοινό και στη συνέχεια ακολουθεί συζήτηση.

Το πρόγραµµα των υπόλοιπων συναντήσεων:

31 Μαρτίου 2024, 7 µ.µ., Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Γεωργίου Δευτεράς
π. Αντώνιος Καλλιγέρης, Πρωτοπρεσβύτερος. Διευθυντής Διεύθυνσης Ποιµαντικής Γάµου και Οικογένειας και Συντονιστής του προγράµµατος «Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας», Ίδρυµα Νεότητος και Οικογένειας, Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Εκπαιδευτικός.

19 Μαΐου 2024, 7 µ.µ., Ιερός Ναός Μεταµορφώσεως του Σωτήρος, συνοικισµού Ανθουπόλεως
Παπαλεοντίου Λουκά Ελεονώρα, Παιδαγωγός και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο European University Cyprus, υπ. διδάκτωρ Κοινωνικής Θεολογίας.

16 Ιουνίου 2024, 7 µ.µ., Αίθουσα κέντρου µελετών Ι.Μ. Κύκκου, Αρχάγγελος Λευκωσία
Ελευθέριος Ελευθεριάδης, Ψυχολόγος, συγγραφέας.

Για πληροφορίες στο email: [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων