20/08/2022 20/08/2022 Στον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ρηγίνου και Ορέστου, στην κοινότητα Απλικίου, χοροστάτησε ο έξαρχος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Κύπρο, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιτρίας κ. Νικόδημος, το απόγευμα της Παρασκευής, 19 Αυγούστου 2022, αποδεχόμενος την ευγενική πρόσκληση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου. Το θείο λόγο κήρυξε κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος...
20 Αυγούστου, 2022 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2022 - 12:31

Η εορτή των Αγίων Ρηγίνου και Ορέστη στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων Ρηγίνου και Ορέστη στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Στον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ρηγίνου και Ορέστου, στην κοινότητα Απλικίου, χοροστάτησε ο έξαρχος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Κύπρο, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιτρίας κ. Νικόδημος, το απόγευμα της Παρασκευής, 19 Αυγούστου 2022, αποδεχόμενος την ευγενική πρόσκληση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.

Το θείο λόγο κήρυξε κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μπακόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός.

Στην ομιλία του ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ταμασού για την πρόσκληση, τους ιερείς και την εκκλησιαστική επιτροπή για τη φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας του Εσπερινού τελέστηκε η λιτανεία της Εικόνος και των λειψάνων των Αγίων πέριξ του Ιερού Ναού.

Ανήμερα της εορτής, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Αρχιμανδρίτου Νεκτάριου Μπακόπουλου πλαισιούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Δούμα, εφημέριο του Ναού, και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων