02/05/2024 04/05/2024 Αναμένουν την ολοκλήρωση των διεξαγομένων ερευνών, αναφέρει, σε ανακοίνωση της σε σχέση με αναφορές περί προσπάθειας συμβιβασμού στην υπόθεση της Μονής Αββακούμ, η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, προσθέτοντας ότι έχουν εμπιστοσύνη στις έρευνες που διεξάγει η Πολιτεία και το Συνοδικό Δικαστήριο. «Σε σχέση με αναφορές περί προσπάθειας συμβιβασμού στη γνωστή υπόθεση της μονής Αββακούμ,...
02 Μαΐου, 2024 - 19:49
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2024 - 21:12

Η I.M. Ταμασού για την υπόθεση της Mονής Αββακούμ: «Αναμένουμε την ολοκλήρωση των ερευνών»

Διαδώστε:
Η I.M. Ταμασού για την υπόθεση της Mονής Αββακούμ: «Αναμένουμε την ολοκλήρωση των ερευνών»

Αναμένουν την ολοκλήρωση των διεξαγομένων ερευνών, αναφέρει, σε ανακοίνωση της σε σχέση με αναφορές περί προσπάθειας συμβιβασμού στην υπόθεση της Μονής Αββακούμ, η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, προσθέτοντας ότι έχουν εμπιστοσύνη στις έρευνες που διεξάγει η Πολιτεία και το Συνοδικό Δικαστήριο.

«Σε σχέση με αναφορές περί προσπάθειας συμβιβασμού στη γνωστή υπόθεση της μονής Αββακούμ, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η θέση μας παραμένει σταθερή και αταλάντευτη. Αναμένουμε την ολοκλήρωση των διεξαγομένων ερευνών, οι οποίες ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη μας Ταμασού, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποκατασταθεί η τάξη», προσθέτει.

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής αναφέρει, τέλος, ότι αποκλειστικός στόχος, είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, και προς τούτον «δεν χωρεί κανένας συμβιβασμός».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων