12/06/2022 12/06/2022 Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στο Ιερό Μητροπολιτικό Ησυχαστήριο Οσίου Αββακούμ στην κοινότητα Φτερικουδίου. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Νεκτάριος Γεωργίου και Βαρνάβας Χρυσάνθου, ο Ιερομόναχος Πορφύριος Ττόουλος, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και οι Ιεροδιάκονοι Αρσένιος Αθανασίου και...
12 Ιουνίου, 2022 - 19:48

Η Κυριακή της Πεντηκοστής στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Η Κυριακή της Πεντηκοστής στη Μητρόπολη Ταμασού

Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στο Ιερό Μητροπολιτικό Ησυχαστήριο Οσίου Αββακούμ στην κοινότητα Φτερικουδίου.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Νεκτάριος Γεωργίου και Βαρνάβας Χρυσάνθου, ο Ιερομόναχος Πορφύριος Ττόουλος, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και οι Ιεροδιάκονοι Αρσένιος Αθανασίου και Γαβριήλ Παναγιώτου.

Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού, ο Πανιερώτατος κήρυξε το θείο λόγο και αναφέρθηκε στα μηνύματα που απορρέουν από τη σημερινή ημέρα της Πεντηκοστής, γενέθλιο ημέρα της Αγίας μας Εκκλησίας.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Πανιερώτατος χειροθέτησε σε Αρχιμανδρίτη τον Ιερομόναχο Πορφύριο, αδελφό της Μονής.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε ο καθιερωμένος Εσπερινός της Γονυκλισίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων