16/01/2024 16/01/2024 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, κατόπιν πρόσκλησης και με την κανονική άδεια και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, τέλεσε τον αγιασμό και την κοπή βασιλόπιτας στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας. Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε πνευματική προκοπή στον καθένα ξεχωριστά, υγεία και τον εξ ύψους φωτισμό και κατάπαυση των πολέμων, που...
16 Ιανουαρίου, 2024 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 19:54

Ι.Μ. Ταμασού: Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας

Διαδώστε:
Ι.Μ. Ταμασού: Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, κατόπιν πρόσκλησης και με την κανονική άδεια και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, τέλεσε τον αγιασμό και την κοπή βασιλόπιτας στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε πνευματική προκοπή στον καθένα ξεχωριστά, υγεία και τον εξ ύψους φωτισμό και κατάπαυση των πολέμων, που μαστίζουν την υφήλιο.

Εκ μέρους του προσωπικού του Υπουργείου, τον Πανιερώτατο καλωσόρισε και ευχαρίστησε ο κ. Χρίστος Φωτιάδης, Διευθυντής Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας του Υπουργείου, λόγω έκτακτης απουσίας του Υπουργού και του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου, στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων