28/02/2024 29/02/2024 Παρακολουθήστε σε επανάληψη από το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» μέσω του διαδικτυακού καναλιού της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, την Ακολουθία του Όρθρου και την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου, στο Επισκοπειό Λευκωσίας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024: Στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία τέθηκε σε προσκύνημα η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου....
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 7:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 11:05

Ι.Μ. Ταμασού: Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στον Ι.Ν. Αποστόλου Ανδρέου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ι.Μ. Ταμασού: Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στον Ι.Ν. Αποστόλου Ανδρέου (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη από το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» μέσω του διαδικτυακού καναλιού της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, την Ακολουθία του Όρθρου και την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου, στο Επισκοπειό Λευκωσίας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024:

Στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία τέθηκε σε προσκύνημα η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Το Θεομητορικό Κειμήλιο θα παραμείνει στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής έως και σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 12:30 μ.μ. προς προσκύνηση του πιστού λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων