01/05/2023 01/05/2023 Το απόγευμα της Κυριακής των Μυροφόρων, 30 Απριλίου 2023, ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών της ενορίας του Οσίου Θεράποντος στον Λυθροδόντα διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητος. Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, π. Ραφαήλ Μισιαούλης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «ο ρόλος της γυναίκας στην Εκκλησία»....
01 Μαΐου, 2023 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2023 - 9:55

Κύπρος: Φιλανθρωπική εκδήλωση στον Λυθροδόντα

Διαδώστε:
Κύπρος: Φιλανθρωπική εκδήλωση στον Λυθροδόντα

Το απόγευμα της Κυριακής των Μυροφόρων, 30 Απριλίου 2023, ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών της ενορίας του Οσίου Θεράποντος στον Λυθροδόντα διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητος.

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, π. Ραφαήλ Μισιαούλης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «ο ρόλος της γυναίκας στην Εκκλησία».

Χαιρετισμό απηύθηναν ο προϊστάμενος της ενορίας, πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέας Τουλούμης.

Η χορωδία της ενορίας τραγούδησε χριστιανικά τραγούδια ενώ παιδιά του κατηχητικού ανέγνωσαν συνοπτικά βίους των Ισαποστόλων Αγίων γυναικών Ελένης, Φωτεινής της Σαμαρειτιδος, Θέκλης, Όλγας, Μαρίας Μαγδαληνής, Μαριάμνης αδελφής του Αποστόλου Φιλίππου, Ολυμπιάδος και Νίνας.

Στο τέλος, ακολούθησε κλήρωση με πολλά πλούσια δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων