03/03/2024 03/03/2024 O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε το πρωί της Κυριακής του Ασώτου, 3 Μαρτίου 2024, κατά την Ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου της ομώνυμης κοινότητας Ορεινής. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Καϊμακλιώτης πλαισιούμενος από τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη. Το θείο...
03 Μαρτίου, 2024 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2024 - 16:38

Κυριακή του Ασώτου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Κυριακή του Ασώτου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε το πρωί της Κυριακής του Ασώτου, 3 Μαρτίου 2024, κατά την Ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου της ομώνυμης κοινότητας Ορεινής.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Καϊμακλιώτης πλαισιούμενος από τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή του ασώτου υιού, τόνισε την αξία της μετάνοιας στη ζωή των ανθρώπων και την θυσιαστική πατρική αγάπη του Θεανθρώπου για τον κάθε άνθρωπο.

<

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων