08/06/2023 09/06/2023 Μια θαυμάσια συναυλία της φιλαρμονικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Μάκη Παπαδόπουλου, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο της Ιεράς Μητροπόλεως στο Επισκοπειό το βράδυ της Τετάρτης, 7 Ιουνίου 2023. Η συναυλία είχε ως θέμα «Μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο», στην οποία ακούστηκαν διάφορα τραγούδια αλλά και γνωστές μελωδίες από Κύπρο, Μικρά...
08 Ιουνίου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 2:41

Λαμπρή συναυλία της φιλαρμονικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Λαμπρή συναυλία της φιλαρμονικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Μια θαυμάσια συναυλία της φιλαρμονικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Μάκη Παπαδόπουλου, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο της Ιεράς Μητροπόλεως στο Επισκοπειό το βράδυ της Τετάρτης, 7 Ιουνίου 2023.

Η συναυλία είχε ως θέμα «Μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο», στην οποία ακούστηκαν διάφορα τραγούδια αλλά και γνωστές μελωδίες από Κύπρο, Μικρά Ασία και Ιταλία.

Στον χαιρετισμό του, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας εξέφρασε την βαθιά του συγκίνηση και τον έπαινο στον μαέστρο και τα μέλη της φιλαρμονικής, για την άρτια οργάνωση, και στις τραγουδίστριες Βασιλική Χατζηαδάμου, Μαρία Θεοδώρου και Νάσια Τραχωνίτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων