10/01/2020 10/01/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την κοίμηση του αοιδίμου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, θα τελέσει Μνημόσυνο την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, το πρωί, κατά τη διάρκεια της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, που θα τελεστεί στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά. Μετά τη...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 12:08

“Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος: Ο Επίσκοπος της αγάπης και της θυσίας”

Διαδώστε:
“Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος: Ο Επίσκοπος της αγάπης και της θυσίας”

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την κοίμηση του αοιδίμου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, θα τελέσει Μνημόσυνο την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, το πρωί, κατά τη διάρκεια της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, που θα τελεστεί στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά.

Μετά τη Θεία Λειτουργία και γύρω στις 11.00 το πρωΐ, θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τη Χριστιανική Ένωση Κυπρίων Επιστημόνων (Χ.Ε.Κ.Ε.), Συνέδριο στην αίθουσα Εκδηλώσεων των Κοινοτικών Συμβουλίων Δευτεράς, με θέμα: «ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ ΣΙΣΑΝΊΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΊΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: Ο Επίσκοπος της αγάπης και της θυσίας».

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων