07/06/2022 07/06/2022 Την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο συνεργασίας του Πανεπιστημίου με το Ινστιτούτο Επιστήμης, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού «Interstellar» Καλωσορίζοντας τον Μητροπολίτη Ταμασού και την αντιπροσωπεία του στο Πανεπιστήμιο, ο Πρύτανης, κ. Ανδρέας Ευσταθίου, εξέφρασε τη...
07 Ιουνίου, 2022 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 17:52

Mνημόνιο συνεργασίας Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Διαδώστε:
Mνημόνιο συνεργασίας Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο συνεργασίας του Πανεπιστημίου με το Ινστιτούτο Επιστήμης, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού «Interstellar»

Καλωσορίζοντας τον Μητροπολίτη Ταμασού και την αντιπροσωπεία του στο Πανεπιστήμιο, ο Πρύτανης, κ. Ανδρέας Ευσταθίου, εξέφρασε τη χαρά του για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου συνεργασίας με το Ινστιτούτο «Interstellar».

Το πρωτόκολλο συνεργασίας προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη διοργάνωση κοινών πολιτιστικών, επιστημονικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, την ανταλλαγή συμβουλευτικών και επιστημονικών υπηρεσιών και μελετών, την κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα και την τοποθέτηση φοιτητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων