09/02/2024 09/02/2024 Όμιλος προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2024. Επικεφαλής των προσκυνητών, οι οποίοι πραγματοποιούν ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας κ. Αρσένιος, συνοδευόμενος υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Απαμείας κ. Παϊσίου, του Πρωτοσύγκελλου Αρχιμανδρίτη Μάξιμου Rudk και του Αρχιερατικού Επίτροπου,...
09 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2024 - 19:01

Ο Μητροπολίτης Αυστρίας με προσκυνητές στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αυστρίας με προσκυνητές στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Όμιλος προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2024.

Επικεφαλής των προσκυνητών, οι οποίοι πραγματοποιούν ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας κ. Αρσένιος, συνοδευόμενος υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Απαμείας κ. Παϊσίου, του Πρωτοσύγκελλου Αρχιμανδρίτη Μάξιμου Rudk και του Αρχιερατικού Επίτροπου, Πρωτοπρεσβύτερου του Οικουμενικού Θρόνου Ιωάννη Νικολίτση, και άλλων κληρικών και λαϊκών.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας καλωσόρισε τους αρχιερείς και τους προσκυνητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Μητροπόλεως και να επισκεφθούν τα δυο μουσεία, που βρίσκονται εντός αυτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μητροπολίτης Αυστρίας με όμιλο προσκυνητών στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Όμιλος Χριστιανών Ορθοδόξων από την Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας στην Κύπρο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων