23/05/2022 24/05/2022 Μια ξεχωριστή ημέρα στα μέσα του Μάϊου στον υπαίθριο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό είχαν τη ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά τα οποία βρέθηκαν εκεί μετά από πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης . Το καθιερωμένο Μαγιάτικο Παιδικό Πανηγύρι πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο γεμίζοντας με τις φωνές των παιδιών. Τα παιδιά διασκέδασαν με...
23 Μαΐου, 2022 - 19:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 2:10

Παιδιά από την Ουκρανία στο παιδικό πανηγύρι της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού

Διαδώστε:
Παιδιά από την Ουκρανία στο παιδικό πανηγύρι της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού

Μια ξεχωριστή ημέρα στα μέσα του Μάϊου στον υπαίθριο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό είχαν τη ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά τα οποία βρέθηκαν εκεί μετά από πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης .

Το καθιερωμένο Μαγιάτικο Παιδικό Πανηγύρι πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο γεμίζοντας με τις φωνές των παιδιών. Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους παίζοντας στα διάφορα παιχνίδια που υπήρχαν εκεί όπως τον ξυλοπόδαρο, ταχυδακτυλουργό. ενώ υπήρχε ειδικό διαμορφωμένο πρόγραμμα με τραγούδια και χορούς, εκεί διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους. Ανάμεσα τους, ήταν και τα παιδιά από την Ουκρανία τα οποία φιλοξενούνται από την Ιερά Μητρόπολη στα πλαίσια ψυχοθεραπευτικού προγράμματος το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τους ψυχολόγους του ΚΕΝΘΕΑ. Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μοίραζε δώρα τα οποία έδωσε απλόχερα ο Ερυθρός Σταυρός ενώ την παρουσία της στο χώρο έδωσε και η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, κ. Φωτεινή Παπαδoπούλου. Παράλληλα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στο διάστημα εμπλουτίζοντας περισσότερο τις γνώσεις του.

Αυτό που έμεινε πάντως αποτυπωμένο στην σκέψη των παιδιών ήταν η άρτια οργάνωση που ανέλαβε προσωπικά ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δείχνοντας γι’ άλλη μια φορά ότι η αγάπη πρέπει να δίνεται απλόχερα σε όλες τις μορφές της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων