25/02/2024 25/02/2024 Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη ελεύσει της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου τελέστηκε την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου, στον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής. Του Πολυαρχιερατικού Συλλείτουργου προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χόνι κ. Σάββα (Πατριαρχείο Γεωργίας), τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νιέρι κ. Πανάρετο...
25 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:57
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2024 - 13:55

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη ελεύσει της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Ταμασού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη ελεύσει της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Ταμασού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη ελεύσει της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου τελέστηκε την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου, στον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Του Πολυαρχιερατικού Συλλείτουργου προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χόνι κ. Σάββα (Πατριαρχείο Γεωργίας), τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νιέρι κ. Πανάρετο (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) και τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.

Τους Αρχιερείς πλαισίωναν ο Ιερομόναχος Μάξιμος Βατοπαιδινός, οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Θωμάς Ανδρέου, πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ιωαννίνων, Διονύσιος Κοπτίδης, πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, Παύλος Λαζόγκας, εκ της Μητροπόλεως Καστορίας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Μαρίνος Παπαχριστοδούλου, ο Οικονόμος Θεόφιλος Αλχούρη, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος Ραφαήλ Παπασωτηρίου.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της σημερινής Κυριακής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων